Palota Cukrászműhely - Holnemvolt Vár - Fővárosi Állat- és Növénykert

  Palota Cukrászműhely - Holnemvolt Vár

  2018 júniusában megnyitottuk a Fővárosi Állat- és Növénykert új parkjában, a Holnemvolt Vár Macskaköves udvarában cukrászinas képzőnket. A Palota Cukrászműhely gyermekfoglalkoztató, egy olyan hely, ahol animátoraink útmutatásai mellett minden látogató, legyen kicsi vagy nagy, sajátkezűleg készíthet sütinyalókát (cake pop), varázslatos hógolyót (jégdesszert), szmuszi-nyuszit (gyümölcs turmix), és idén ősztől útjára indítjuk a TÖRPE TORTA GYÁR programunkat is. A foglalkozások során törekszünk a lehető legkevesebb cukor felhasználására, vannak cukor, glutén, és tejmentes programjaink is. Ezen felül berendeztünk egy mini cukrászmúzeumot, sok-sok érdekes antik kellékkel, valamint a látogatók vásárolhatnak is pompás desszertjeiből.

  Büszkék vagyunk rá, hogy programbeszállítói lettünk a legnagyobb bútoráruház láncnak, és olyan partnerek álltak be műhelyünk mögé támogatónak, mint a PÖLÖSKEI SZÖRPGYÁRSENCOR, MARTIN BRAUN - DR. OETKER, LALORRAINE, ROZMÁR, MIRBEST, HELIT, ICE CUBE

  Csoportokat is fogadunk, a Holnemvolt Vár  és az Állatkert oldalán keresztül lehet jelentkezni a foglalkozásunkra, iskolai osztályoknak, óvodás csoportoknak, táboroknak egyaránt. Születésnapi programhoz is ideális alkotó műhelyünk, érdeklődni nálunk, és a Holnemvolt Vároldalán lehetséges.

  1. RENDELHETŐ CUKRÁSZ PROGRAM

  Cukrászinas képzés

  A Palota Cukrászműhely cukrászinas képzésemár házhoz is megy! Családi-, vállalati rendezvényekre, fesztiválokra rendelhető új, édesen kedves szolgáltatásunk. Készítsünk együtt desszerteket!

  Keressen minket bizalommal. Referencia üzletünk a Holnemvolt Vár Macskaköves Udvarában található, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

  Palota Cukrászműhely megtalálható a Facebook -on , és az Instagram -on is!

  Szolgáltatások

  Marketing PR-kommunikáció - ARBELI

  Reklámfelületek

  Diósd, Balatoni út reklámfelületek

  Cégünk 2019 augusztusától üzemeltetésre megnyerte Diósd Város Önkormányzatának tulajdonábanálló buszvárók üzemeltetését, és fejlesztését, valamint a CityLight felületek hasznosításának jogát. Ezen felül 2 db óriásplakát is akezelésünkbe került, a Balatoni út Érd-Budapest vonalán.

  Jelenleg 35 db CityLight felületettel rendelkezünk, és a fejlesztések befejeztével ezek száma a kétszeresére emelkedik. Egyedi árazást alkalmazunk minden kiadó felületünkre, rugalmasan igazodva a piac igényeihez. A Balatoni út kiemelt terület a kampányok tekintetében, hatalmas forgalom halad át rajta nap mint nap. A BKK járatain felül (13, 13A, 113, 88, 88B) a VOLÁN Busz számos járata is itt halad keresztül (710,712, 720, 722, 725, 727).

  Részleteket, képeket, és térképet az alábbi linken találnak :

   https://drive.google.com/file/d/1Q-0zzHS8IemHj-c1AaZlQnNhKelGCQnI/view?usp=sharing

  A tervedzéstől, a gyártáson át, a teljes kampány lebonyolításáig teljeskörű szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésükre! 

  Marketing, pr-kommunikáció

  Új termékek, projektek piaci bevezetése, meglévő attrakciók, szolgáltatások újrapozicionálása, arculati kézikönyvek, logók, kabalák, kreatívok, mottók, tervezése, csak pár elem azok közül, melyekben számíthat ránk. A névadástól, a brend megszületéséig, és felfutásáig jó gazda szemlélettel kísérjük végig a folyamatokat, és utókövetjük, amíg csak szükség van a szakmai segítségünkre.

  Management szolgáltatás - ARBELI

  Management szolgáltatás

  MANAGEMENT SZOLGÁLTATÁS

  Management szolgáltatásaink szorosan összekapcsolódnak, az általunk készített marketing-, PR-kommunikációs anyagokkal, hatástanulmányokkal. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megelőző hatástanulmányra épülő arculattal, és marketing tervvel alapozzuk meg azt az üzleti tervet, amelyre felépítjük management szolgáltatásunkat. Főbb működési területeink az idegenforgalom, az élmény- és kalandparkok.

  Koncepciótervek, tanulmányok - ARBELI

  Koncepció tervek, tanulmányok

  KONCEPCIÓ TERVEK, TANULMÁNYOK

  Városok, települések, kistérségek és szolgáltatók megbízásából számos tanulmányt, és koncepció tervet készítettünk. Ezeket egytől-egyig mind az jellemzi, hogy életszerű megoldást nyújtanak a fejlődéshez. Gyakorlatias gondolkodásunkra, kreatív meglátásainkra akkor van igazán szükség, amikor a megrendelő azonnali eredményeket vár. Koncepció terveink fenntartható, gazdaságosan üzemeltethető, és legfőképp rendhagyó, de megvalósítható elemeket tartalmaz. Célunk, hogy a figyelem felkeltése mellett, tartós élményt alkossunk, melyre a megrendelő, és a vendég egyaránt büszke.

  Idegenforgalom - ARBELI

  Idegenforgalmi tanácsadás - Üzemeltetés

  IDEGENFORGALMI TANÁCSADÁS - ÜZEMELTETÉS

  Harmadik generációs szállodásként, a klasszikus (nem divatjamúlt), minőségi vendéglátás elkötelezett híveként, képviselőjeként, örömmel segítjük mindazokat, akik erre fogékonyak. A legkisebb vendéglátó egységektől, a nagy szállodákig, kis településektől a nagyvárosokig, turisztikai desztinációkig, mindenhol  számíthatnak szakmai tudásunkra. Katalizátorként kísérjük végig a fejlődési folyamatokat, és szükség szerint adott egységek (éttermek, szállodák, kempingek, élményparkok...) üzemeltetésében is résztveszünk, amíg megfelelő pályájukra állnak.

  Üzemeltetés - ARBELI

  Ingatlankezelés

  INGATLANKEZELÉS

  Cégünk a Pest Megye Ingatlanközvetítői névjegyzékben regisztrált (C-269/2014), üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység ellátására jogosult.

  Minden ingatlannak megvan a maga vevője, és mindenkire vár egy otthon! Mi ebben tudunk segíteni, legyen szó lakásról, házról, vagy kereskedelmi- és ipari ingatlanról.