Szolgáltatások

  Marketing PR-kommunikáció - ARBELI

  Marketing, pr-kommunikáció

  Marketing, pr-kommunikáció

  Új termékek, projektek piaci bevezetése, meglévő attrakciók, szolgáltatások újrapozicionálása, arculati kézikönyvek, logók, kabalák, kreatívok, mottók, tervezése, csak pár elem azok közül, melyekben számíthat ránk. A névadástól, a brend megszületéséig, és felfutásáig jó gazda szemlélettel kísérjük végig a folyamatokat, és utókövetjük, amíg csak szükség van a szakmai segítségünkre.

  Management szolgáltatás - ARBELI

  Management szolgáltatás

  MANAGEMENT SZOLGÁLTATÁS

  Management szolgáltatásaink szorosan összekapcsolódnak, az általunk készített marketing-, PR-kommunikációs anyagokkal, hatástanulmányokkal. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megelőző hatástanulmányra épülő arculattal, és marketing tervvel alapozzuk meg azt az üzleti tervet, amelyre felépítjük management szolgáltatásunkat. Főbb működési területeink az idegenforgalom, az élmény- és kalandparkok.

  Koncepciótervek, tanulmányok - ARBELI

  Koncepció tervek, tanulmányok

  KONCEPCIÓ TERVEK, TANULMÁNYOK

  Városok, települések, kistérségek és szolgáltatók megbízásából számos tanulmányt, és koncepció tervet készítettünk. Ezeket egytől-egyig mind az jellemzi, hogy életszerű megoldást nyújtanak a fejlődéshez. Gyakorlatias gondolkodásunkra, kreatív meglátásainkra akkor van igazán szükség, amikor a megrendelő azonnali eredményeket vár. Koncepció terveink fenntartható, gazdaságosan üzemeltethető, és legfőképp rendhagyó, de megvalósítható elemeket tartalmaz. Célunk, hogy a figyelem felkeltése mellett, tartós élményt alkossunk, melyre a megrendelő, és a vendég egyaránt büszke.

  Idegenforgalom - ARBELI

  Idegenforgalmi tanácsadás - Üzemeltetés

  IDEGENFORGALMI TANÁCSADÁS - ÜZEMELTETÉS

  Harmadik generációs szállodásként, a klasszikus (nem divatjamúlt), minőségi vendéglátás elkötelezett híveként, képviselőjeként, örömmel segítjük mindazokat, akik erre fogékonyak. A legkisebb vendéglátó egységektől, a nagy szállodákig, kis településektől a nagyvárosokig, turisztikai desztinációkig, mindenhol  számíthatnak szakmai tudásunkra. Katalizátorként kísérjük végig a fejlődési folyamatokat, és szükség szerint adott egységek (éttermek, szállodák, kempingek, élményparkok...) üzemeltetésében is résztveszünk, amíg megfelelő pályájukra állnak.

  Üzemeltetés - ARBELI

  Ingatlankezelés

  INGATLANKEZELÉS

  Cégünk a Pest Megye Ingatlanközvetítői névjegyzékben regisztrált (C-269/2014), üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység ellátására jogosult.

  Minden ingatlannak megvan a maga vevője, és mindenkire vár egy otthon! Mi ebben tudunk segíteni, legyen szó lakásról, házról, vagy kereskedelmi- és ipari ingatlanról.

  Hírközlési berendezések - tornyok felmérése - ARBELI

  Hírközlési berendezések - tornyok felmérése

  HÍRKÖZLÉSI BERENDEZÉSEK - TORNYOK FELMÉRÉSE

  Zalaegerszeg Város Önkormányzatának megbízásából, az ARBELI Kft. a Satex-Immo Kft.-val karöltve felmérte a Zalaegerszegi TV-torony összes antennáját, és minden részletre kiterjedő adatbázist épített ki az ott fellelhető hírközlési eszközökről és szolgáltatókról. Ez teremtett alapot ahhoz, hogy a Város új, előnyös szerződéseket köthessen a szolgáltatókkal.

  Vállaljuk országosan tv-tornyok, antennatornyok, víztornyok, és épületekre rögzített antennák felmérését, új helyek feltérképezését, meglévő szerződések felülvizsgálatát, valamint újak előkészítését. Kapcsolattartást biztosítunk az ország legnagyobb szolgáltatóival, valamint új eszközök, informatikai hálózatok telepítését is vállaljuk.