Projektek

  Decathlon Tavi Napok Tiszafüred 2018 - ARBELI

  Zemplén Kalandpark turisztikai attrakció-, és szoftverfejlesztés

  Az Új Liget Kalandpark Kft. megbízásából a ZOLOMBA Kft-vel közösen új, rendhagyó turisztikai attrakciót, és ehhez kapcsolódó szoftvert, valamint applikációt fejlesztettünk a megújuló Zemplén Kalandpark számára. A nagyberuházás keretében megvalósuló kilátófejlesztéshez QR-kódos KVÍZ játékot készítettünk, mely webes alapú, így nem csak "terepen" játszható.

  Az infoterminálokon is futtatható webes KVÍZ szoftver mellé, a ZOLOMBA Kft-vel elkészítettünk egy SELFIE KÉPESLAP appot is, mely ingyeses szórakozást biztosít a kalandpark látogatóinak. A telepített 3 db infoterminálon kiválaszthatják a számukra tetsző zempléni tájképet, és a bélyegre befotózhatják saját magukat, majd elküldhetik szeretteiknek, barátaiknak email-ben.

  A projektet sikerrel zártuk, mely mostantól bárki számára elérhető a Zemplén Kalandparkban, és weben:

  http://www.zemplenkalandpark.hu/kviz/

  Decathlon Tavi Napok Tiszafüred 2018 - ARBELI

  Decathlon Tavi napok Tisza-tó EXPO Tiszafüred

  2015-ben az ARBELI Kft. vezető szerepet töltött be, a Decathlon Tavi Napok megalapításában. Felkértük alapító tagoknak Tiszafüred Város Önkormányzatát, a Tízpróba Magyarország Kft.-t (Decathlon Magyarország), a Magyar Szabadidősport Szövetséget, a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget, és az Új Liget Kalandpark Kft.-t, hogy közösen indítsuk útjára Kelet-Magyarország meghatározó szabadidősport fesztiválját. Célunk, hogy hosszú távon, több ezer főt vonzó, országos jelentőségű, turisztikai vonzerőt jelentő sportrendezvényt honosítsunk meg a csodálatos Tisza-tó partján, Tiszafüreden. A vízi, és vízparti sportok népszerűsítése, a Tisza-tó ismertségének növelése, a tó és a környező települések értékeinek bemutatása, az egészséges életmód népszerűsítése, valamint a vendégéjszakák számának növelése, mind kiemelt szerephez jutnak ezen a fesztiválon. A rendezvénybe integrált Tisza-tó EXPO lehetőséget biztosít minden tóparti- és Északkelet-Magyarországi településnek, szolgáltatónak, a bemutatkozásra.

  Az elmúlt években több mint 20.000 fő látogatott el rendezvényünkre! Eredményeink között szerepel, hogy fesztiválunk nagyban hozzájárultunk a Tisza-tó kiemelt turisztikai desztinációvá válásához, Tiszafüred „Az év turisztikai települése” cím elnyeréséhez, valamint a Tisza-tó körüli kerékpárút hiányzó szakaszának befejezéséhez.

  Bővebb információ: https://www.facebook.com/tavinapok/

  Image

  Alsóerdei Sport és Rekreációs Központ

  2017-től résztveszünk a Zalaegerszegi Alsóerdei Sport- és Rekreációs Központ fejlesztésében. Cégübk készítette az első marketingstratégiát, üzleti tervet, és CBA elemzést, mely megalapozta a teljes projekt jövőjét. Rendkívül büszkék vagyunk erre a munkára, és tudásunk legjavával szolgáljuk a város érdekeit. Jelenleg turisztikai tanácsadással, és programfejlesztéssel veszünk részt a munkálatokban. Várható befelyezés - 2021 nyara

  Zalaegertszeg: https://zalaegerszegturizmus.hu/lista/info/elmenyek/

  Image

  I Love Tisza-tó magazin

  A lap alapítását az ihlette, hogy a Tisza-tó kistérségnek, miután kiemelt turisztikai desztinációvá vált, legyen egy turisztikai magazinja, mely bemutatkozási lehetőséget biztosít minden település, és szolgáltató számára. A lap megfelelő információt nyújt az idelátogatóknak, és azoknak is akik ezt még csak tervezik, programokról, látnivalókról, attrakciókról a tó körül, és a tavon. Az ARBELI Kft. mint ötletadó alapító tag, katalizátori szerepet töltött be az induláskor, és folyamatosan segíti az I Love Tisza-tó magazin működését, fejlődését, népszerűsítését. Örülünk, hogy részesei lehetünk a Tisza-tavi turizmus fejlődésének.

  https://ilovetiszato.com/

  http://szolnokinaplo.hu/

   

  Image

  Tisza-tó - Kistérségi turisztikai hatástanulmány

  2014-ben, az akkori Kalózsziget Kalandpark managementje felkérésére, az Új Liget Kalandpark Kft.-vel közösen elkészítettük a Tisza-tó kistérség turisztikai hatástanulmányát. Erre azért volt szükség, hogy a már több néven szerencsét próbált kalandparkot újrapozícionálhassuk a piacon. A hatástanulmány sikerének köszönhetően felkértek minket, hogy menedzseljük az általunk Kalandsziget névre keresztelt egységet. Együttműködésünk 2016-ban sikeresen lezárult, és mára a Kalandsziget végleg stratégiai partnerünk, az Új Liget Kalandpark üzemeltetésébe került!

  Image

  Kalandsziget Tiszafüred managment

  A Tisza-tó kistérségi hatástanulmány elkészítését követően, az Új Liget Kalandpark Kft. megbízásából, két éven át aktív szereplői voltunk a Kalandsziget életének. Managementszolgáltatásunkkal felfuttattuk a Szigetet, és soha addig nem látott eredményeket tettünk le az asztalra. 

  ÚJ FEJLESZTÉSEK

  A Kalandsziget fejlesztése a 2021-es évben új erőre kap. Szállás- és attrakciófejlesztés vár a szigetre, melyről hamarosan tájékoztatjuk önöket.

   

  Image

  A Fővárosi Állat- és Növénykert Holnemvolt Parkjába álmodtuk meg a ZOO-Kart Ökofarmot. 2014 és 2015 évben több mint 30.000 gyermek, és szüleik élvezhették lábhajtásos traktorainkat, gokartjainkat, autentikus falusi környezetben, nádtetős épületekkel, szalmabálákkal körülvett pályánkon. Ez volt családi vállalkozásunk első projektje, melyre az Új Liget Kalandpark Kft. kért fel. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy minden látogató mosollyal, és elégedetten távozott tőlünk, vagy tért vissza hozzánk. Ez a munka indította el azt az együttműködést az Új Liget Kalandpark Kft.-vel, mely mára számos projektben teljesedett ki, és megalapozta az ÉLMÉNY KONZORCIUM jövőjét!

  A Park jelenleg átépítés alatt van, és bízunk benne, hogy egyszer még visszatérhetünk oda!

  HOLNEMVOLT VÁR - PALOTA CUKRÁSZMŰHELY

  2018-2019 években, a Palota Cukrászműhely gyermek cukrászinas foglalkoztatónk több mint 10.000 kis vendéget fogadott, és sikerein felbuzdulva indult útjára a TÖRPE TORTAGYÁR, mely azóta is töretlenül fejlődik. 

   

  Image

  KOCKAJÁTÉK LEGO CLUB - CAMPONA KOCKAPARK

  Elkészítettük a Kockajáték LEGO Club arculati kézikönyvét, meghatároztuk a marketing kommunikációját, valamint "becsomagoltuk" attrakcióikat (játszóház, kiállítás, csapatépítő tréningek), és elvégeztük a piaci pozícionálásukat. Értékesítési támogatásunkkal, kapcsolati tőkénk bevonásával, kiváló referenciákat mutathatunk fel:

  2017 Akvárium Klub Kockajáték kiállítás, 2017-18 MVM Paks Gyereknap, 2017 Karos SPA Superior **** Kockajáték játszóház, 2018 Ózd Nemzeti Filmtörténeti Élménypark kiállítás... 

  Új állandó kiállításuk a KockaPark Interaktív Élménypark Campona menedzselésében is aktívan részt veszünk.

  Kockajáték Kft.: https://www.kockajatek.hu/

  KockaPark Campona: http://kockapark.com/

  Image

  Tiszaderzs, Turisztikai koncepció

  2017-ben, az Új Liget Kalandpark Kft.-vel karöltve készítettük el Tiszaderzs Turisztikai Koncepciótervét. A Tisza-tó, mint kiemelt turisztikai desztináció, nagy fejlesztések előtt áll, és a koncepció ahhoz segíti hozzá a települést, hogy felkészülten álljon a kihívások elé. Kiemelt figyelmet kapott a kerékpár turizmus, a szabadidő, és versenysport, valamint a kikötő- és strandfejlesztés. Szolgáltatásbővítéssel, kulturális létesítménnyel kiegészítve, üde színfoltja lesz Tiszaderzs, a Tisza-tó térségének. 

  Tiszaderzs: http: //tiszaderzs.hu/?module=news&action=list&fname=idegenforgalom

  Image

  Noszvaj-Jablonov Turisztikai koncepciók

  A noszvaji De La Motte Kastélymúzeum üzemeltetőinek felkérésére, az Új Liget Kalandpark Kft.-vel közösen készítettük el, a határon átnyúló turisztikai koncepciót Noszvaj, és a szlovákiai Jablonov számára. A tematizált meseparkok megvalósulására ugyan még várni kell, azonban biztosra vehető, hogy terveink idővel megépítésre kerülnek. 

  Noszvaj De La Motte Kastélymúzeum: https://delamottekastely.hu/

  Image

  Ócsa - Turisztikai koncepció

  Ócsa Város Önkormányzata, a Magyar Turizmus Zrt. ajánlására 2015-ben felkérte cégünket, hogy készítsük el Ócsa turisztikai koncepcióját. Az előzetes területbejárást, és egyeztetéseket követően elfogadtuk a megtisztelő felkérést. A Duna Ipoly Nemzeti Park, a Református Egyház, az Öreghegyi Pincesoron működő Ócsai Borbarátok, valamint az Egressy Gábor Szabadidőközpont segítő közreműködésével készítettük el Ócsa Turisztikai Koncepciótervét. A mai napig kapcsolatban maradtunk, és szakmai tanácsainkkal segítjük ócsai barátainkat!

  Ócsa: https://ocsa.hu/index.php?content=rendezvenyek

  Image

  BUDAÖRS - TURIZMUS MARKETING TERV

  2012-ben, a budaörsi Önkormányzat megbízásából készítettük el Budaörs Turizmus Marketing Tervét. A város előtte nem rendelkezett turisztikai tanulmánnyal, így az általunk készített anyag lett az első- és egyetlen szakmai forrás, amire a város építhet a jövőben. Több szakmai partner mellett, rendhagyó módon bevontuk, a méltán elismert Illyés Gyula Gimnázium végzős hallgatóit is a tanulmány elkészítésébe. A diákok által készített anyagok közül a legértékesebbet, minden módosítás nélkül beillesztettük a végleges verzióba. Ezzel egy friss szemléletű, őszinte anyag készült, amire rendkívül büszkék vagyunk. 

  A teljes anyag itt érhető el:

  http://www.budaors.hu/?module=news&action=show&nid=180134